Vastan taas neljale inimesele korraga.
Seekord on parkimine tasuline, hind on 10 kr.
Lihtsalt uudishimu pärast küsin. Miks seekord parkimine tasuline oli? Kas tige maaomanik või on seal endiselt pioneerilaager vms asutus?
Pealegi ei ole orienteerumas kunagi kõigil võrdseid võimalusi.
Mis mõttes pole võrdseid võimalusi? Võimalused on ju võrdsed, kõik sõltub sinu enda võimetest. Või on siin mõeldud esimeste jooksjate järel jäävaid nn «lehmaradu»?
Ettepanek selline, et tõstke ainult hr. Pulveri stardimaksu ja broneerige talle igaks päevakuks nimeline kaart.
Stardimaksu pole vaja tõsta. Piisaks lihtsalt ettemaksust (hooaja alguses) ehk sisuliselt registreerumisest. Või on mõeldud broneerimisteenuse kui juba iseenesest tasulise teenuse peale?

Margusele soovitan ikka varem kohale jõuda, saab n.ö. täisteenust.
Soovitus on muidu hea (st, kui seda järgida, siis saab täishinna eest joosta), kuid minu arvates peaks täisteenust saama stardi kogu lahtiolekuaja jooksul. Vastasel juhul peaks korraldajad mainima, et kell 19:25 startides saab ainult pool mõnust. Sest, esiteks, on palju uustulnukaid, kes tulevad esimest korda orienteeruma ega oska kaartide otsalõppemist aimata. Teiseks, mitmed inimesed ei saa oma teisi tähtsaid tegevusi nii palju varem lõpetada, et eeskujulikult kella viieks starti jõuda (eriti veel, kui paik asub Tallinnast nt 60 km kaugusel). Nii et selles osas olen Margusega nõus, kuid ma ei võta seda (kaartide otsalõppemist) nii südamesse (aga eks see ärritab küll).