EsilehtAbiOtsingKalenderLogi sisseRegistreeri

Tere, Külaline.
Foorumisse postitamiseks pead sisse logima.
Kui Sul pole veel kontot, siis registreeru.
Kui Sinu konto aktiveerimise e-kiri läks kaduma, siis klõpsa siia.
31. juuli 2010, 03:21:52
EOLPass
Logi sisse
Otsing

Uudised

Statistika
3 015 postitust 879 teemal 604 liikmelt
Värskeim liige: Marika
+  Orienteerujate foorum
|-+  Avalikud jututoad
| |-+  Päevakud (Moderaator: Tarmo Klaar)
| | |-+  Tallinna neljapäevak 26. juunil Männikul
0 liiget ja 1 külaline vaatavad seda teemat. « eelmine järgmine »
Leheküljed: [1] Alla Trüki
Teema: Tallinna neljapäevak 26. juunil Männikul  (Loetud 5407 korda)
triina
IT toimkond

Väljas Väljas

Vaata profiili
« 26. juuni 2008, 00:45:30 »

26. juuni Tallinna neljapäevak toimub Männikul. Tähistus Männiku tee 7. kilomeetrilt. Rohkem infot aadressil http://www.ton.ee/jargmine
Logitud
Risto Kiilberg
SK Saue Tammed

Väljas Väljas

Vaata profiili WWW
« 26. juuni 2008, 20:33:13 »

Motokross massidesse! ATV igasse peresse!
Logitud
Nisse

Väljas Väljas

Vaata profiili
« 26. juuni 2008, 22:49:29 »

Männiku päevakul oli väga tore see, et vabarada oli samuti planeeritud, ehk, et kõik KP-d oli võimalik legendil toodud järjestuses (mõttetuid siksakke tegemata) läbi joosta ning rada oli põnev. Aitäh, Rein.
Logitud
triina
IT toimkond

Väljas Väljas

Vaata profiili
« 26. juuni 2008, 23:22:40 »

Tulemused on nüüd nähtaval aadressil http:\\www.ton.ee\tulemused\2008. Radade joonistamise võimaluse tekkimist võib oodata nädalavahetusel.
Logitud
a

Väljas Väljas

Vaata profiili
« 27. juuni 2008, 01:59:59 »

Tulemused on nüüd nähtaval aadressil http:\\www.ton.ee\tulemused\2008.

Aitäh tulemuste ülespaneku eest, kuid lihtsalt pedantse märkusena ei saa jätta mainimata, et korrektsed kaldkriipsud on kaldu paremale, mitte vasakule (kuigi mõned brauserid parandavad selliseid vigu automaatselt), nii et tegelikult asuvad tulemused aadressil http://ton.ee/tulemused/2008/ (muide, TON'i kodukal pole «www.» tarvilik).
Logitud
unihiir

Väljas Väljas

Vaata profiili
« 27. juuni 2008, 10:01:36 »

üldiselt on mul põhialaks jooks ilma kaardita, aga elu kohustab ning nüüd olen ka lausa 3 korda üksi & kaardiga jooksnud.  seoses sellega ongi mul paar küsimust:
1. kui ma ei tule autoga, kuskohas ma siis ümber riietun?
2. kas ei oleks võimalik lõpetajatele mingi väike joogipunkt organiseerida?
Logitud

surmani kaitsta elu
Risto Kiilberg
SK Saue Tammed

Väljas Väljas

Vaata profiili WWW
« 27. juuni 2008, 11:59:15 »

1. orienteeruja ei häbene, riietub põõsa all Naeratav Aga tegelikult, vanasti olid riietumistelgid meestele-naistele. Nüüd pole tähele pannud, kas neid enam siis ei ole ?
2. see peaks olema iseenesestmõistetav, miskipärast meenub vaid üksikuid neljapäevakuid, kus on korraldajaklubi initsiatiivil jooki pakutud. Tallinna Kompassi päevakutel on alati lõpetades jook ja kommid ootamas Naeratav Kasvõi puhas vesi iga päevaku finishis oleks väga omal kohal, ühinen selle sooviga.
Logitud
ymadis

Väljas Väljas

Vaata profiili
« 27. juuni 2008, 15:29:10 »

1. orienteeruja ei häbene, riietub põõsa all Naeratav Aga tegelikult, vanasti olid riietumistelgid meestele-naistele. Nüüd pole tähele pannud, kas neid enam siis ei ole ?
2. see peaks olema iseenesestmõistetav, miskipärast meenub vaid üksikuid neljapäevakuid, kus on korraldajaklubi initsiatiivil jooki pakutud. Tallinna Kompassi päevakutel on alati lõpetades jook ja kommid ootamas Naeratav Kasvõi puhas vesi iga päevaku finishis oleks väga omal kohal, ühinen selle sooviga.

Riietustelk oli müügi laua taga mändide all täiesti olemas ja on olnud ka teistel päevakutel. Miskitpärast rahvas sinna ei trüginud, vahetas karjääri serval noorendikus. Mina olen jalgrattaga tulles selle telgi alati üles leidnud. Aga veepuudus on küll, selle vastu aitab mul kaks rattapudelit, ühe panen spordijooki ja teise tavalist vett täis.

btw, Rein oli seekord ühe hoopis huvitava etapi planeerinud 54>>34 minnes oli järgmine punkt kohe KP34 juurest pead tõstes näha, kui silmnägemine selge. Jõuaks ainult liduda...
Logitud
Kaimo Käärmann-Liive
SK Saue Tammed

Väljas Väljas

Vaata profiili WWW
« 27. juuni 2008, 19:52:55 »

Aastal 2006, kui "Tallinn liigub" üritusi (või vaid Harumaa päevakuid?) sponsoreeris Hansapank ning päevakute kaartidel oli panga logo, oli ka finišis jook, tihti suisa spordijook saadaval (kas alati jook finišis oli, seda ei tea, sest kõikidel päevakutel ma ei osalenud, kuid niipalju, kui osalesin, oli see olemas).

See oli väga meeldiv ning sellega harjus nii ära, et kord, kui Põlvamaa teisipäevakule sattusin, küsisin finišis, et kus jook on : ) Siis vaadati mind veidi imelikult, et mis jook...

Aastal 2007 oli Harjumaa päevakute kaartidel aeg-ajalt Elisa (ja 2011 Tallinn Euroopa kuultuuripealinnaks) logo ning jooki finišis enam ei pakutud. Sel aastal olen Elisa, Floorini ja Rae kivitehase logosid silmanud, kuid jook pole finišisse jõudnud. Aitab see, kui jook ise alati kaasa võtta.

Eks orienteerujad ole (väga?) nõudlik rahvas. Suhteliselt väikese stardimaksu eest päevakul soovitakse head rada, tulemusi netti kella 23-ks, jooki finišisse, autovõtmete hoiustamist, selget ja suurt viita sõiduteelt ärakeeramiskohas, riietustelki jne. Päevakud toimuvad aga paljuski entusiasmist, sponsorite abil ning ... hea on, et toimuvad!
Logitud
Risto Kiilberg
SK Saue Tammed

Väljas Väljas

Vaata profiili WWW
« 27. juuni 2008, 20:41:23 »

Njah, omades ülevaadet päevaku korraldamisega seonduvast ning kõrvutades neljapäevakute osavõtjate arvu stardimaksuga ei saa küll kuidagi väita, et näiteks puhta vee pakkumine finishis oleks finantsiliselt väga üle pingutatud soov Naeratav
Logitud
nelladella

Väljas Väljas

Vaata profiili
« 1. juuli 2008, 16:38:30 »

Kas radade joonistamine ka Männiku neljapäevakule tulemas on?   Silmipööritav
Logitud

mine metsa!
Uve
Administraator

Väljas Väljas

Vaata profiili
« 1. juuli 2008, 22:04:25 »

Kas radade joonistamine ka Männiku neljapäevakule tulemas on?   Silmipööritav
Paneksin heameelega kohe üles, kui rajameister mulle tarvilikud failid saadaks.

Rääkisin just hr. Undiga ja paraku tundub kahtlane ka eeloleva neljapäevaku osas, millal ja kas üldse need failid saab. Aga loota ju ikka võib Naeratav

Kahju, aga hetkel ei saa ma rohkem aidata. Edaspidi, kui Triina ka jälle Portugalist tagasi, saab ehk jälle need asjad liikuma.
Logitud
nelladella

Väljas Väljas

Vaata profiili
« 2. juuli 2008, 09:02:38 »

selge  Lahe
Logitud

mine metsa!
Uve
Administraator

Väljas Väljas

Vaata profiili
« 9. juuli 2008, 20:48:42 »

Lõpuks sain vajalikud failid ning kes veel mäletab ja soovib, saab nüüd ka Männiku päevaku rajaläbimist üles joonistada:

http://www.kape.ee/gadget/cgi-bin/reitti.cgi?act=map&id=74

Logitud
Leheküljed: [1] Üles Trüki 
« eelmine järgmine »
Mine: