EsilehtAbiOtsingKalenderLogi sisseRegistreeri

Tere, Külaline.
Foorumisse postitamiseks pead sisse logima.
Kui Sul pole veel kontot, siis registreeru.
Kui Sinu konto aktiveerimise e-kiri läks kaduma, siis klõpsa siia.
31. juuli 2010, 03:41:41
EOLPass
Logi sisse
Otsing

Uudised

Statistika
3 015 postitust 879 teemal 604 liikmelt
Värskeim liige: Marika
+  Orienteerujate foorum
|-+  Avalikud jututoad
| |-+  Päevakud (Moderaator: Tarmo Klaar)
| | |-+  Tallinna neljapäevak 21. mail Kaberneemes
0 liiget ja 1 külaline vaatavad seda teemat. « eelmine järgmine »
Leheküljed: [1] 2 Alla Trüki
Teema: Tallinna neljapäevak 21. mail Kaberneemes  (Loetud 5061 korda)
triina
IT toimkond

Väljas Väljas

Vaata profiili
« 19. mai 2009, 11:46:35 »

Rohkem infot aadressil http://www.ton.ee/jargmine
Logitud
kalmer

Väljas Väljas

Vaata profiili
« 19. mai 2009, 21:29:57 »

Kaberneeme kaugel... kel huvi, võiksime koopereeruda ja sõidukulu omavahel leevendada. 5620 4556
Logitud
Heidi Sild

Väljas Väljas

Vaata profiili
« 20. mai 2009, 13:28:06 »

Minu autos on näiteks üks koht vaba.
Logitud

Unistustes olen välkkiire
kalmer

Väljas Väljas

Vaata profiili
« 21. mai 2009, 15:58:36 »

Täpsustan, et stardiksin meeleldi 18:15, mitte varem. Et siis minu autos neli vaba kohta, aga kui keegi pakub oma auto vaba kohta, miks ka mitte.
Logitud
priit ö
SK Mercury

Väljas Väljas

Vaata profiili
« 21. mai 2009, 22:32:18 »

Väike märkus rajameistrile - augu KP-d olid ilusti aukude põhja peidetud aga oksad olid unustanud peale panemata  Silmapilgutav
Logitud

Priit
Uve
Administraator

Väljas Väljas

Vaata profiili
« 21. mai 2009, 23:40:56 »

Kaberneeme päevaku rajajoonistamine:

http://www.kape.ee/gadget/cgi-bin/reitti.cgi?act=map&id=134

Graafikud:

http://www.kape.ee/gadget/cgi-bin/reitti.cgi?act=splitalyzer&id=134
Logitud
triina
IT toimkond

Väljas Väljas

Vaata profiili
« 21. mai 2009, 23:45:20 »

Tulemused on nüüd üleval: http://www.ton.ee/tulemused2009

PS. Metsast leiti täna pulsikell. Kaotaja saab kella kätte võttes ühendust: triina@gt.ee või 501 2953.
Logitud
liinis

Väljas Väljas

Vaata profiili
« 21. mai 2009, 23:58:54 »

Terve seltskond päevaku alguses startinuid otsis tükk aega (10-15 min) nõutult taga 47. punkti, mida polnud kaardil märgitud kohas. Hiljem vist tõsteti punkt õigesse kohta, aga tulemused pole seega õiglased ja see võiks kuidagi kajastuda. Jooksin N21C rada.
Logitud
MartS

Väljas Väljas

Vaata profiili
« 22. mai 2009, 00:36:52 »

Tõepoolest, kellegi paha käsi oli päeva jooksul KP nr 47 ca 150 meetrit algsest kohast lääne poole põõsasse tirinud. Leidsin selle tänu ühe nooremapoolsele tüdrukule kes just parasjagu märkis. Ei tea kas ta kogemata sattus punktile või kauaaegse otsimise tulemusena.  Vabandan ebameeldivuste pärast. 
« Viimati muudetud: 22. mai 2009, 01:04:32 MartS » Logitud
margusl

Väljas Väljas

Vaata profiili
« 22. mai 2009, 10:28:50 »

Muide, kas oleks võimalik vabaklassi ümber tõstmine kuidagi ka ajalipikul ja/või nöörile mineval kontsul ära märkida?
Küsimärgid etapiaegade taga tundusid küll hetkeks kahtlased, aga kuna ajalugejailt ühtegi märkust ei tulnud ja lisamärget (DQ, V-klass) silma ei jäänud, oli täna hommikul tulemusi vaadates end V-klassist leida ka pisukeseks üllatuseks.
Logitud
AlarE

Väljas Väljas

Vaata profiili
« 22. mai 2009, 10:30:16 »

Üldiselt arvan ,et rajameister oli teinud väga hea raja, neljapäevaku kohta vägagi raske, sai vahelduseks ka tõeliselt orienteerutud.

Kuid kuidagi ei taha olla nõus punkti 32 paigutamisega sinna kus ta oli. Ma saan aru, et tegu on 2002 a. kaardiga, ent siis võiks seda arvestada. Igatahes minuarust ei olnud punkti 32 ümbruses miski nii nagu kaardil kirjas. Punkti kõrval läänes ei olnud ei lohku ega sookest (mitte rohkem kui igal pool punkti ümbruses) , maastikul oli kraave palju rohkem ja need mis kaardil olid, ei eristunud küll kuidagi. Kaargi järgi oli punkt valges metsas, tegelikult oli seal täpselt sama räga, kui järgmises punktis nr. 33.

Mulle tundus see pigem seiklusspordi moodi punkt, kus ongi ette nähtud, et orienteerumise kõrval tuleb tegeleda kaardi tõlgendmaisega. Kuid O-jooksus eeldaks ikka, et orientiirid punkti lähistel on õiged ja paigas. Ja kui loodus on 7 aastaga muutunud, siis ei paneks punkti sinna, vaid paneks mujale.

Aga kui teistel võistlejatel sellega probleeme ei olnud, siis järelikult olen mina o-jooksust valesti aru saanud ja edaspidi pean ka selle ala juures kaarti tõlgendama hakkama?

Lõpetuseks veelkord - muidu rajaga väga rahul.

Alar
Logitud
triina
IT toimkond

Väljas Väljas

Vaata profiili
« 22. mai 2009, 10:33:24 »

Vastuseks margusl-ile:

Ajalipikul ja nöörile mineval kontsul ongi sellisel juhul vabaklass kirjas ehk siis V.

Logitud
Martin

Väljas Väljas

Vaata profiili
« 22. mai 2009, 12:02:07 »

Ma täpselt Alariga sama meelt ja minuga samaaegselt oli KP 32 otsijaid veel mitmeid. Üle 10 min sai seal ringi tuuseldatud ja õiget sookest otsitud, mille abil siis auk leida. Lõpuks leidsin ikkagi lihtsalt augu ja ei ühtegi muud kaardil kajastatud objekti selle ümbruses.
Logitud
kkrissu

Väljas Väljas

Vaata profiili
« 22. mai 2009, 12:18:04 »

Tere,

Ka mina otsisn 47 punkti vähemalt 10 minutit ja langesin seetõttu 8-ndalt kohalt 24-ndaks (klass N21B). Sooviks samuti ausat võistlust, seega kui võimalik, siis palun õigsuse mõttes tulemuste osas ära kustutada kõikidel võistlejatel etapp 11-ndast punktist 13-ndasse, nagu tavaliselt sellistel puhkudel tehakse. Muidu kiitus, väga super ja huvitav rada oli. Lihtsalt see üks väike viperus rikkus minu päeva. Parimat!
Logitud

Kristel Kaseleht
51 38 547
eduardP
Harju KEK RSK

Väljas Väljas

Vaata profiili
« 22. mai 2009, 12:50:19 »

Tõeliselt hea punk oli 36. Tundsin ennast seal lollist lollimana, kuni keegi äkki nähtamatust august punkti võttis.
Huvitav, kuidas selline auk sinna üldse tekkida sai? Täiesti mõttetu koht ühe augu jaoks Naeratav
Logitud

Jooksen - järelikult elan
Leheküljed: [1] 2 Üles Trüki 
« eelmine järgmine »
Mine: